0 artikelen | € 0,00
naar winkelwagen »
klantenlogin »
Terug naar totaaloverzicht
EHBO
opleidingen

Digitale Toetsing voorbereiding Oranje Kruis Eerste hulp 27 druk / EHAK

EHBO leren 
Wat doe je als je iemand bewusteloos op straat ziet liggen? Wat doe je als je partner zich in zijn vingers snijdt en het maar blijft bloeden?

Onze digitale toets test je kennis van EHBO aan zowel volwassenen als kinderen. Als je de toets goed gemaakt hebt, kun je als slagingsbewijs een certificaat uitprinten. Om het diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis te behalen volg je een cursus bij een EHBO opleider in jouw buurt. Zie hiervoor de cursuskiezer op HetOranjeKruis.nl. Met de Module Digitale Toetsing bereid je je theoretisch voor op de EHBO cursus.

Online voorbereiden
Online voorbereiden is voor veel mensen steeds meer gewoon. Als je weet wat de aandachtspunten zijn, is het makkelijker om je eerstehulpvaardigheden eigen te maken.

Effectief leren
Met de vragen, de uitleg en de video's/foto's word je stap voor stap door de onderwerpen geleid. Je leert over wonden, breuken, onderkoeling, reanimeren met de AED en andere onderwerpen die je moet beheersen om te kunnen slagen voor het examen Eerste Hulp.

Flexibel

De toets is flexibel. Je logt in op de toets waar en wanneer het je uitkomt en je kunt verder gaan waar je de vorige keer was gebleven.

Je kunt meteen bij je antwoorden de bijbehorende studietekst opvragen. Zo kun je gemakkelijk leren terwijl je de vragen doorloopt.
Als je de toets doorlopen hebt, kun je nog één jaar lang het programma gebruiken.

hoek